Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Kehitämme toimintaamme ja ympäristötehokkuuttamme työskentelemällä vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Visiomme tarjota paras asiakaskokemus on vahvasti taustalla, kun sitoudumme auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan strategiset kestävän kehityksen tavoitteet.

Miksi puhumme vastuullisuudesta?

Asiakkaamme ovat globaalin lääketeollisuuden markkinajohtajia, pohjoismaisen elintarviketeollisuuden edelläkävijöitä ja globaalin teknologian innovoijia. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa muovin parissa, joka on olennainen raaka-aine kaikilla näillä toimialoilla. Ilman sen toimivuutta lääketieteen ala ei pystyisi parantamaan elämänlaatua, elintarviketeollisuus ei pystyisi minimoimaan ruokahävikkiä ja teknologiayritykset olisivat rajoittuneita prosesseissaan. Työskentely tällaisten raaka-aineiden kanssa tuo meille vastuun optimoida ja minimoida hiilidioksidipäästöt arvoketjumme eri vaiheissa.

Miksi se on meidän vastuullamme?

Velvollisuutemme on tarjota asiakkaillemme turvallisia pakkausratkaisuja koko prosessin ajan ja parantaa niitä jatkuvasti.

Ympäristövastuumme on jaettu kolmeen painopistealueeseen:

  • Kiertotalous (Tuotteiden ja materiaalien uudelleen käytön mahdollistaminen)

  • Kehittyneet materiaalit ( kierrätettävyys, uusiutuva raaka-aine, tuotekehitys)

  • Vastuullinen toimitusketju (strategiset kumppanit, uusiutuva energia, logistiikkaratkaisut)

Miten saavutamme tavoitteet?

Meille yhteistyö ja innovointi asiakkaidemme kanssa ovat avainasemassa strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi, joilla on suora vaikutus toimitusketjuun ja loppukäyttäjään. Panostamme tutkimukseen ja kehitykseen ymmärtääksemme asiakkaidemme tarpeita ja toimialakohtaisia ​​vaatimuksia. Se auttaa meitä rakentamaan vahvan perustan kestävälle työympäristölle.

Ajankohtaista:

Sanofi: Closed loop materiaalinkierrätys

Käytämme sertifioitua biosähköä

Saimme tunnustusta kuormalavojen kierrättämisestä

Ämpäristöteko oli menestys 

Ota yhteyttä

puh. +358 10 833 6700
info(at)satatuote.fi