Artboard 1

Muut tekniset pakkausratkaisut

Muut tekniset pakkausratkaisut

Vastaamme sopimustoimittajana maailman johtavien yritysten vaatimuksiin eri toimialoilta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta tukevia, lämpömuovattuja muovipakkausratkaisuja.

Toimintamme ytimen muodostaa vaativa, laatujärjestelmien mukainen projektiosaaminen ja pakkausratkaisujen valmistaminen eri teollisuuden aloille. Tuotesuunnitteluosaamisen sekä tuotteiden korkean laadun ansiosta olemme tänä päivänä sekä kotimaanmarkkinoilla että kansainvälisesti erittäin arvostettu ja kilpailukykyinen kumppani. Toimitamme sekä yrityksille ja tuotteille räätälöityjä muovipakkausratkaisuja Suomeen ja muualle Eurooppaan.

_section_background
Asiakaslähtöisyys
Laatujohtaminen
_round_arrow

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja mitä asiakkaamme meiltä haluavat. Näin osaamme auttaa heitä menestymään. Asiakaslähtöisyys on toimintamme lähtökohta ja yksi arvoistamme.

Laatujohtaminen

Laatujohtaminen on integroitu laatujärjestelmän kautta kaikkeen toimintaamme, prosessien jokaiseen vaiheeseen. Tuotteidemme ja toimintamme korkea laatu ohjaa kaikkea tekemistämme. 

X
_round_arrow