Ratkaisut lääkelaiteteollisuudelle

Ratkaisut lääkelaiteteollisuudelle

Kehitämme räätälöityjä pakkausratkaisuita ja tarjoamme palveluita, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja mahdollistavat heille mahdollisimman tehokkaat prosessit.

Tuotamme sopimusvalmistajana maailman johtaville lääkeyrityksille ja lääkelaitevalmistajille standardinmukaisesti asiakasvaatimukset täyttäviä, korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, joiden kautta olemme mukana mm. syövän, astman, reuman ja diabeteksen hoidossa.

Liiketoimintamme ytimessä on projektiosaaminen, luotettavat toimitukset ja lääketeollisuuden laatujärjestelmiin perustuvan turvallisuuden noudattaminen. Palvelumme mahdollistavat asiakkaidemme tehokkaan tuotantoprosessin. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme ihmisten paremman hyvinvoinnin.

Tuotesuunnitteluosaamisen ja laadunvalvonnan ansiosta olemme luotettava ja kilpailukykyinen kumppani.

_section_background
Asiakaslähtöisyys
Laatujohtaminen
_round_arrow

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja mitä asiakkaamme meiltä haluavat. Näin osaamme auttaa heitä menestymään. Asiakaslähtöisyys on toimintamme lähtökohta ja yksi arvoistamme.

Laatujohtaminen

Laatujohtaminen on integroitu laatujärjestelmän kautta kaikkeen toimintaamme, prosessien jokaiseen vaiheeseen. Tuotteidemme ja toimintamme korkea laatu ohjaa kaikkea tekemistämme.

X
_round_arrow