Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Valmistus

Valmistusprosessimme koostuu mm. ensiluokkaisista lämpömuovaustyökalusta, korkealaatuisista materiaaleista ja huippuosaajista koostuvasta henkilöstöstä. Yrityksessämme työskentelee osaavia ja kokeneita työntekijöitä, joille jokaiselle on laadittu oma henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Jatkuva oppiminen on yksi arvoistamme. Työntekijämme yhdessä ensiluokkaisen laitekannan kanssa pystyvät vastaamaan lupauksiimme suunnitella, valmistaa ja toimittaa vaativille asiakkaillemme laadukkaita pakkausratkaisuja. Lopputuotteen valmistus tapahtuu Suomessa.

Ympäristöasiat ja kestävä kehitys on meille tärkeää ja pyrimme ottamaan ne huomioon kaikissa prosesseissamme. Lue lisää kestävän kehityksen huomioinnista valmistusprosesseissamme tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

puh. +358 10 833 6700
info(at)satatuote.fi


_section_background
Asiakaslähtöisyys
Laatujohtaminen
_round_arrow

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja mitä asiakkaamme meiltä haluavat. Näin osaamme auttaa heitä menestymään. Asiakaslähtöisyys on toimintamme lähtökohta ja yksi arvoistamme.

Laatujohtaminen

Laatujohtaminen on integroitu laatujärjestelmän kautta kaikkeen toimintaamme, prosessien jokaiseen vaiheeseen. Tuotteidemme ja toimintamme korkea laatu ohjaa kaikkea tekemistämme.

X
_round_arrow