Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Ämpäristöteko oli menestys – jälleen keräysennätys

Maailman ympäristöpäivänä, maanantaina 5.6.2023, Ämpäristöteko keräsi ennätyssaaliin. Muovia kerättiin ympäri Suomea yhteensä miltei 26 tonnia. Ennätystuloksesta voidaan kiittää kaikkia yrityksiä, jotka olivat mukana järjestämässä tapahtumaa. Yrityksiä oli mukana ennätyksellinen määrä. 

Raumalla tapahtumaa oli järjestämässä Satatuote, Muottituote, Motoseal, Lokari ja Veikko Lehti. Rauman Citymarketin parkkipaikalle muovia tuotiin yhteensä yli 5 tonnia, joka on miltei viidennes koko keräysmäärästä. Tapahtumalle on selkeästi tilausta ja erityisesti Raumalla ihmiset olivat todella aktiivisia.

-Ämpäristöteko-talkoisiin osallistui tänä vuonna ennätysmäärä yrityksiä, keräyspisteitä ja paikkakuntia. Tämä näkyi kokonaistuloksessa, johon olemme erittäin tyytyväisiä. Olin itse kentällä vastaanottamassa muovituotteita, ja tunnelma oli erinomainen. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille yrityksille, kerääjille ja käytöstä poistuneita muovituotteitaan keräyspisteisiin tuoneille ihmisille, sanoo toimitusjohtaja Vesa Kärhä Muoviteollisuus ry:stä.

- On täysin selvää, että Ämpäristöteolla on tilausta. –Vesa Kärhä.

Muoviteollisuus ry:n koordinoimaa keräystapahtumaa on järjestetty vuodesta 2018 lähtien. Ämpäristöteko on vapaaehtoinen ja voittoa tuottamaton kampanja, johon osallistuu useita muoviteollisuuden ja kierrätyksen yrityksiä.