Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Tarinamme

Merimiehinä ja silakankalastajina elantonsa ansainnut Marvan suku saapui Raumalle 1850-luvulla Ahvenanmaalta.

Olavi Marvan isä Frans Malen purjehti perämiehenä suurilla valtamerilaivoilla ja kiersi maapallon kolmeen kertaan. Hän kuitenkin vannotti vaimoaan, että jos hän kuolee nuorena, ei perheen poikia saa päästää merille.

Frans kuoli jo vuonna 1918. Olavi keskeytti koulunsa ja ryhtyi auttamaan perheen elatuksessa - ei merillä, vaan maissa. Olavista tuli yrittäjä. 1930-luvulla perheen nimi muuttui Marvaksi samoihin aikoihin kuin kymmenet tuhannet muutkin perheet suomalaistivat nimensä.

Olavi Marvan vuonna 1945 perustamasta yhden miehen yrityksestä on kasvanut Marva Group, 100 henkilöä työllistävä ja kansainvälisillä markkinoilla toimiva konserni.

Satatuotteen tarina alkaa vuodesta 1945, jolloin Olavi Marva perustaa yhtiön valmistamaan ruskeita paperipusseja Alkon tuotteille. Yli 70 vuotta myöhemmin Satatuote on maailman johtava lämpömuovausmenetelmän asiantuntija ja vaativan teollisuuden sopimustoimittaja laadukkaille, asiakaslähtöisille, lämpömuovatuille muovipakkausratkaisuille.

Ota yhteyttä

puh. +358 10 833 6700
info(at)satatuote.fi


1945

Olavi Marva perustaa yhtiön Raumalle.

1974

Ensimmäinen lämpömuovauslinja investoidaan yhtiön tehtaalle.

1986

Uusi tehdas rakennetaan Raumalle.

2007

Satatuote keskittyy lämpömuovaukseen ja kartonkipakkaus-
valmistus myydään.

2012

Satatuote aloittaa vahvan investointien sarjan automaation lisäämiseksi.

2016

Satatuote perustaa logistiikkakeskuksen Tšekkiin.

2017

Oma MARVAN muoviraaka-aineen valmistus alkaa ja oma ekstruusiolinja Raumalla käynnistyy.

2019

Investoinnit tuotannon tehokkuuteen ja automaation lisäämiseen jatkuvat, tavoitteena on luoda entistä paremmat edellytykset kasvulle.

2023

Keski-Euroopan kasvua tuetaan eri toimintojen avaamisella lähellä asiakkaitamme. Myyntikonttori avataan Saksan Bielefeldiin sekä logistiikkakeskus Sveitsiin.