Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Yhteistyöllä kohti vuotta 2022

Alkaneen vuoden myötä organisaatioomme on tulossa muutoksia, kun Rami Sainio siirtyy uusiin tehtäviin yhtiömme ulkopuolelle. Rami on johtanut ja vastannut asiakasrajapintatyöstä Satatuotteen päämarkkina-alueella Euroopassa. Asiakasrajapinnan johtajaksi Ramin lähdön myötä on nimitetty Juho Marva.

Haluamme kiittää Ramia pitkästä urasta Marva Groupissa sekä Satatuotteessa. Hän on menestyksellisesti johtanut Satatuotteen asiakaslähtöistä toimintatapaa, sekä jalkauttanut myynnin ja markkinoinnin positiivista kehitystä kansainvälisillä lääke- ja elintarviketeollisuuden markkinoilla. Ramin viimeinen työpäivä Satatuotteen palveluksessa on 13.3.2022.

Asiakasrajapinnasta vastaa 4.2.2022 alkaen Juho Marva. Hän on työskennellyt Satatuotteen palveluksessa vuodesta 2013 lähtien eri asiakasrajapinnan- ja kehitystoiminnan tehtävissä. Viimeiset kolme vuotta Juho on vastannut Satatuotteen nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä, sekä vastuullisuusstrategian rakentamisesta.

Strategiamme ytimessä on paras asiakaskokemus. Vahvaa kasvua asiakkaidemme kanssa kaikissa päämarkkinoissamme on tukenut sekä investoinnit, että panostukset osaamiseen ja teknologiaan. Haluamme jatkaa tätä kehitystyötä kohti tavoitettamme tarjota asiakkaillemme parasta asiakaskokemusta yhdessä osaavan henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Hyvää alkanutta vuotta!

Terveisin,

Heikki Marva

Lisätietoja:

Heikki Marva, toimitusjohtaja

+358 40 052 6171

Juho Marva, johtaja asiakasrajapinta

+358 40 719 3437