Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Satatuote jatkaa kasvuaan Euroopassa

Huhtikuun alussa olemme avanneet uuden myyntipisteen Bielefeldiin Saksaan ja samassa yhteydessä toivotamme uuden Avainasiakaspäällikön, Philipp Thomasin tervetulleeksi Satatuotteelle.

Ennen Satatuotetta Philipp on rakentanut vaikuttavan uran pakkausalalla ja hänellä on kattava kansainvälinen kokemus pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta. Hänen aikaisempi kokemuksensa soveltuu erinomaisesti Satatuoteen strategiaan palvella Keski-Euroopan asiakkaita ja kumppanuuksia. Philippillä on kokemusta pakkausratkaisujen, lääkinnällisten laitteiden ja alan säädösten kanssa työskentelystä, sekä B2B-suhteista asiakkaiden kanssa erityisesti Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Philipp odottaa innolla liittymistä Satatuoteen ja eritoten perheyrityksen riveihin. Työskenneltyään pitkään suurissa korporaatioissa hän odottaa matalan hierarkian hyötyjä ja on iloinen voidessaan olla päätöksenteon ytimessä ja muuttaa ideat teoiksi. Hän korostaa, että suora kontakti asiakkaiden kanssa on asia, jota hän on odottanut innolla. Philipp ennakoi voivansa tukea Satatuotetta kasvussa ja on mielissään jotta voi olla osa suomalaista organisaatiota. 

Läsnäolon lisääminen Keski-Euroopaan on linjassa strategiamme kanssa tarjota asiakkaille paras asiakaskokemus. Rekrytoinnin myötä Philipp vastaa asiakassuhteiden kehittämisestä DACH-markkinoilla sekä uusien kumppanuuksien rakentamisesta lääkelaitemarkkinassa.