Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Osto- ja hankintapäällikkö Vesa Malmsten aloitti Satatuottella

Vesa Malmsten aloitti Satatuoteen Raumalla vuoden 2023 alussa vastuualueenaan ostot ja hankinnat.

Vesan vastuualue ja rooli on olennainen lisä tiimiin, sekä linjassa strategisten tavoitteiden kanssa kehittämällä kategoriapohjaista ajattelua ja yhteistyötä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa luodaksemme kestäviä prosesseja ja Vesan panosta arvostetaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Ennen Satatuotetta, Vesa on työskennellyt paikallisesti liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun parissa Sataservicessä ja Quant Finlandissa. Aiemmin Vesalla on laaja kokemus paperiteollisuudesta, UPM:stä Raumalla sekä tehtävistä Skotlannissa, Saksassa ja Kiinassa. Hänen roolinsa oli erilaisten hankintatehtävien lisäksi mukana tuotannossa ja tehdasprojekteissa.

Vesan ensikosketus Satatuoteeseen juontaa juurensa vuodelle 1984, jolloin hän suoritti TET-harjoittelun koulunsa kautta ja päätyi osa-aikaiseksi työntekijäksi varastohommiin. Lähes neljän vuosikymmenen jälkeen Vesa palaa juurilleen ja on jo huomannut loistavan yhteishengen, jota hän erityisesti arvostaa parin vuoden pandemian jälkeen.
 

Vesa on myös huomannut Satatuoteen asiakaslähtöisyyden. Hyvä uutinen niin nykyisille kuin uusille asiakkaallemme on se, että Vesa on työskennellyt myös asiakkaan puolella, joten hän osaa suhtautua ostajaan, tuntee prosessit ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Hän on sitoutunut työskentelemään onnistumisen eteen kumppaneidemme kanssa ja innostunut jatkuvasta oppimisesta ja kehityksestä.