Pakkausratkaisuja vaativaan teollisuuteen

Satatuote investoi vastuullisuuden edistämiseen uudella rekrytoinnilla

Maaliskuussa 2022 tiimissämme aloittaa materiaalitekniikan diplomi-insinööri Teijo Rokkonen Customer Solution Engineerinä. Teijon osaaminen tukee Satatuotteen strategiaa panostaa asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen vastuullisuus ja kestävä kehitys edellä.

Teijo on toiminut viimeiset viisi vuotta VTT:n tutkijana, erikoisalana biomateriaalit ja prosessit. Teijon kiinnostus muovia ja sen kehitystä kohtaan kasvoi jo opiskeluaikana. Hänen erikoisosaamisensa keskittyy muovin käyttäytymiseen ja tekniikoiden kehittämiseen, jotka mahdollistavat muovin käyttömäärän vähentämisen ja kierrätettävyyden.

Teijo toteaa että muoviin liittyy paljon tunnepohjaista negaatiota. Toisin kuin muita raaka-aineita, muovi luokitellaan aina vain muoviksi, vaikka valmistusmenetelmiä ja materiaalityyppejä on lukuisia. Muovi raaka-aineena on välttämätön elintarvike- sekä lääketeollisuudelle ja sen ominaisuudet eivät tällä hetkellä ole korvattavissa muilla materiaaleilla. 

Harppaus teollisen toimijan palvelukseen on Teijon mukaan innostava muutos. Hän odottaa erityisesti mahdollisuutta nähdä oman työn jälki suunnittelusta kuluttajarajapintaan asti huomattavasti nopeammassa ketjussa kuin aiemmissa tehtävissä. Teijon toteaa että on mahtavaa tehdä muutosta suorassa kontaktissa asiakkaan kanssa, jolloin vaikutus yhteiskunnallisestikin on suurempi. Teijon odotukset Satatuotteesta on lämminhenkiset ja porukka vaikuttaa tiiviiltä yhteisöltä, jossa kaikki puhaltaa yhteen hiileen.

Laajentamalla erikoisasiantutija osaamistamme, pystymme tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen. Teijo aloittaa Satatuotteella 14.3.2022.

Lämpimästi tervetuloa Teijolle ja lähdemme innolla yhdessä kehitystyöhön.

Terveisin,

Heikki Marva